Wat anderen zeggen over MGM

Willem Lageweg, Directeur MVO Nederland (Utrecht):
“Manuela heeft de afdeling Control & Bedrijfsvoering met veel verve en energie geleid. Vooral de financiele administratie is in de periode dat zij daar leiding aan gaf stevig opgewaardeerd. Daardoor speelt deze eenheid inmiddels een centrale rol op het gebied van managementinformatie en verantwoordingsinformatie inzake projecten die met overheidsgeld worden gefinancierd. Onder leiding van Manuela werd ieder jaar de jaarrekening opgemaakt. Dat de accountant daarover steeds zeer tevreden was, zegt genoeg over haar kwaliteiten op dit terrein. Manuela is een energieke professional die met een enorme inzet streeft naar een hoge kwaliteit van haar output. Ze is snel en heeft een goed oog voor detail. Daarnaast is Manuela plezierig in de omgang en zeer loyaal. Kortom, het was een plezier om met haar samen te werken.

Jos Hooyschuur, Directeur Tappan Communicatie (Den Haag):
“Manuela is een ambitieuze vrouw, die bovendien de gave bezit om écht interesse te hebben in mensen. In wat hen beweegt, hoe ze in hun werk staan, waar ze in willen groeien. In het jaar bij Tappan als bureausecretaris heeft Manuela snel het vertrouwen gewonnen van medewerkers en directie. Doortastend heeft zij het HRM-beleid een nieuwe richting gegeven, met resultaat. Secuur, projectmatig en met oog voor consequenties voor veranderingen, heeft Manuela echt resultaat geboekt in haar werk bij ons.”

Ernst Lammerse, Directeur Sibbing + Lammerse Accountants B.V. (Velp, Gld):
“Als Manuela zegt: ‘ik regel het voor je’, dan regelt ze het ook. Aan haar kun je met een gerust hart moeilijke en ingewikkelde zaken overlaten. Vriendelijk, beslist, doortastend, met veel toewijding èn met een vrolijke noot, zodat samenwerken met haar een feest wordt. Ze weet waar ze het over heeft, heeft veel inhoudelijke kennis en schroomt niet om haar grenzen aan te geven zodat verwachtingen helder zijn en ingevuld worden.

Henk Vlug, Directeur Fortrus “The building care company” (Arnhem):
“Manuela is vakbekwaam, scherp, analytisch, betrouwbaar en een prettige collega. Komt afspraken na, weet hoofd van bijzaken te onderscheiden en weet op het juiste moment aan de bel te trekken. Neemt haar verantwoording, ook naar collega’s. Kan erg direct zijn hetgeen niet iedereen waardeert. Is zakelijk correct en representatief. Past goed in een zakelijke omgeving.”